Unboxing

Jag har fått många önskemål om att göra mer film så jag tänkte testa ett lite mindre format än tidigare där jag försöker hålla det kort och rappt. Tanken är att ha film från bryggningar, instruktionsfilmer och ölprovningar. Kanske en och annan intervju kan dyka upp framöver dessutom. Just nu är jag lite ovan framför kameran men det släpper säkert efter några filmer… Kritik och förslag emottages gärna!
Om det finns någon som kan animera ett kort intro istället för stillbilden och om någon musikant där ute vill bjuda på en kort jingelmusik så bjuder jag på öl!

Denna film är ett samarbete med Humlegårdens Ekolager som tillhandahållit utrustning för att jag ska utvärdera den efter eget smak och tycke.

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

3 Comments

  1. Ola 2016-04-20

    Vad gäller musiken är det väl bara att leta fram några gamla Glint-släpp 😉

  2. Lindh 2016-04-20

    Faktum är att jag testat med i princip alla låtar jag har kvar i Itunes (finns lite junk på MiniDisk och kassett) men det duger inte i korta snuttar. Har du kontakter Ola så är,det ca 3-4 sekunder jag är ute efter. God öl utlovas som ersättning 🙂

  3. Fredrik 2016-04-27

    Funderar på att köpa FastFerment. Väntar på utvärdering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.