Resor och studiebesök

Att besöka bryggerier och bryggeripubar är fantastiskt och något jag försöker göra så ofta jag kan. Att få komma in bakom kulisserna och ställa obekväma frågor om recept och utrustning eller bara snacka lite ölbryggning i största allmänhet är alltid givande och kul. Här har jag samlat fotoreportage från mina besök på bryggerier, bryggpubar och hembryggningsaffärer.

Grain and Grape, Melbourne Australia
Bitburger, Tyskland
Högbergs bryggkollektiv, Stockholm
Altes Brauhaus zu Fallersleben, Tyskland
Svalbards bryggeri, Världens nordligaste bryggeri, Spitsbergen Norge
Omnipollos hatt, Södermalm Stockholm
Humlegårdens Ekolager, Sollentuna
Norrköpings Bryggeri
Brauerei/Sudhaus Kössel, Maria-Hilf im Allgäu, Bayern Tyskland
Brauerei Schäffler – Schäffler Bräu, Bayern Tyskland
Meckatzer Löwenbräu, Bayern Tyskland
Dalarado Brewey, Malung
Centralbryggeriet, Linköping
Gotlands Bryggeri, Visby

Här fotar jag hos Dalarado Brewery. (foto: Veronica Lindroos)