Film när jag brygger Harvest Pilsner 2014

Jag har skaffat en reservkamera (EOS M) som även kan filma så vid bryggningen av min Harvest Pilsner 2014 fick den stå på ett stativ i bryggeriet för testfilmning. Jag hade ingen planering inför filmningen så liksom förra filmen handlar det mest om att ni får ”hänga med” på en bryggning mer än att det här är en komplett instruktionsfilm vilket det ändå finns så många av på nätet. Ljudet blir tyvärr lite lidande av fläkten från induktionsplattan och bildkvalitén något brusig då jag borde haft mer belysning så ni får som sagt se det som en testfilmning som jag ändå hoppas kan roa er lite ändå! Ni får passa på att uppdatera era bokmärken också till www.lindhcraftbeer.com då jag precis bytt domännamn.

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

8 Comments

 1. Andersdeo 2014-09-29

  Haha kul och klipp. Respekt till dig för att du bjuder på dig själv och dina kunskaper!

 2. Lindh 2014-09-30

  Tack!
  Det var en seriös film från början i klippningen men sen såg jag så mycket subtil komik så jag kunde inte låta bli.
  Dessutom insåg jag att som instruktionsfilm är den ganska dålig då det krävs någon som håller kameran och någon form av manus (och omtagningar om man gör bort sig =).

  ps. Jag fick ta en tång för att få ut pipetten, tog 5 minuter.

 3. Oskar Erik 2014-10-03

  Vänta nu justerade du pH direkt efter inmäsk? För mig tar det ca 15min innan pH har stabiliserat sig.

 4. Lindh 2014-10-03

  Jag kör lite mer rock’n’roll uppenbarligen =)

 5. Lindh 2014-10-03

  Jag har räknat ut vad som borde vara rimligt pH och brukar inte alltid ens mäta utan tillsätter 4-6ml mjölksyra och låter det vara så. Utan en digital mätare känns det som en höftning oavsett.

 6. Dylte 2014-10-10

  Underhållande och lärorikt. Är humorn som gör det behagligt att titta på.
  Perfekt en fredag som denna 🙂 bra jobbat!

 7. Lindh 2014-10-10

  Tack Herr D! Trevlig helg!!

 8. […] i nya bryggeriet, har jag mest bryggt batcher med andra volymer än jag brukar, t.ex. 20l Harvest Pilsner eller 60l PartiGyle. Dagens bryggning kryddades därför med extra noggranna volymmätningar för […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.