SM i Hembryggd öl

sm2013_flyer_large

Jag är med i gruppen som arrangerar SM i hembryggd öl 2014 eftersom turen har kommit till Linköping att vara värd för arrangemanget. Jag kommer vara officiell fotograf under dagen så jag tror tyvärr inte att jag kommer kunna tävla i folkets val som jag tidigare tänkt. Domartävlingen ska jag däremot vara med i med några olika öl och till det planeras det för fullt.
Mer info finns på www.lhbf.net/sm2014/ och www.shbf.se.

Ingen bloggpaus men ett litet glapp
Som ni kanske märkt har det varit lite lågt med bryggningar på bloggen men det är för att jag har en förändring på gång. Tidigare har jag bloggat precis när jag bryggt klart för att senare återkomma med resultat och provsmakning i en ny post. Min tanke är att samla ihop allt kring en specifik öl och posta i en enda post, det blir lite mer pedagogiskt och roligare att se slutresultatet i direkt anslutning till bryggningen och receptet. Det medför såklart ett glapp nu när jag väntar på att en öl jag bryggt ska bli klar för provsmakning. Vad tror ni om det?

 

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

6 Comments

 1. Jonas 2014-01-19

  Hej,
  Jag tror det blir bra och intressant att ha allt i ett så att säga… blir kanske mer sammanhängande.
  Vad tror du om att testa lite ”film” och lägga på youtube.. .tror det skulle bli bra och lite ”eget”. Lite som en svensk ”Beer Geek Nation”

  Bra jobbat i alla fall och jag hoppas kunna ta mig till Linköping den 5/4

 2. Jonas 2014-01-19

  Hej Gustav!

  Jag tycker du ska lägga upp bloggen på det sätt som passar dig bäst för då behålls den fina kvaliteten på dina inlägg.

  Nackdelen som jag ser med det nya sättet är dock att det blir färre inlägg och därmed inte händer lika mycket. Nu hör ju till saken att din blogg ingår i min dagliga kvällsläsning och jag tycker det är så förbannat roligt när något nytt finns att läsa.

  Ha det!

  Jonas

 3. Urp 2014-01-20

  Kan inte annat än hålla med föregående talare. Faktum är att den här bloggen har varit en stor inspiration under mina tidiga bryggförsök. Du får det att se så enkelt och snyggt ut med grymt foto och välformulerade inlägg.

  Det har varit kul att få följa med på din bryggresa inlägg för inlägg, men om du istället vill kunna avhandla ett ämne fullt ut i ett inlägg så tror jag det skulle fungera minst lika bra. Kör på!

 4. Lindh 2014-01-20

  Grymt, tack så mycket. Vi testar helt enkelt så får vi se om det blir för långt mellan inläggen.

  Har ni några ämnen ni är intresserade att läsa mer om?

 5. Brandis 2014-01-20

  Tänkte bara tips dig om att länkarna till SHBF.se och vad jag gissar skall gå till Linköpings Hembryggare fungerar inte så bra (är Länna Hembygdsförening verkligen medarrangör? 😉 )

 6. Lindh 2014-01-20

  Oj, tack. Nu skäms jag lite men har fixat länkarna. Tack för tipset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.