Ny pryl i arsenalen

120907 – Idag kom den; maltkrossen, Coronan. Hämtade ut paketet på bussgods och åkte hem. Öppnade paketet i bagageluckan och tänkte spontant ”jävlar vad stor den är”. Efter att ha vänt och vridit lite på ”skålen” inser jag att det är en gammal riddarhjälm jag håller i. RIDÅ. Jag hade fått fel paket från bussgods. Gaaah!! Paniken. Ångesten. Trafiköverträdelserna tillbaka till bussgods… Det hela slutade dock väl och jag fick min kross. Eller kross o kross, det är ju en kvarn om man ska vara petnoga. Krossarna kostar en arm och ett ben så det får bli i en avlägsen framtid kanske…

 

35-1.4an_0012

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.