Reportage i Scanias personaltidning Inside

Scanias personaltidning tyckte att min kommande bok och mitt bryggande var spännande att skriva om så här kan ni få läsa det reportaget. Ni som följt bloggen en längre tid kommer kanske haka upp sig på några faktafel, kronologiska felaktigheter och att det kan verka som att boken skrevs ihop på en långflygning. Det var oerhört mycket mer jobb inblandat än så kan jag lova men ni vet hur saker kan bli lite tillspetsade i journalistik.

Om ni undrar vad som händer med utseendet på bloggen (både text och bild) så kommer det vara lite skakigt närmsta tiden. Jag får just nu hjälp med att justera temat/CSS:en lite med sikte på bättre läsbarhet genom att minska mängden text per rad. Lyckas vi inte få till det kommer jag kanske byta utseende helt och hållet!

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

2 Comments

  1. Joakim Carlstein 2018-02-20

    När CSS:en ändå håller på att ändras vill jag lyfta fram att layouten för kommentarstrådar, alltså svar på svar av kommentarer, minst sagt behöver förbättras när det kommer till hur det blir på en mobil. Efter några svar blir kommentarerna bara ett ord per rad och då långt till höger, väldigt svårläst.
    Förutom det en suverän blogg! 😀

  2. Lindh 2018-02-21

    Det där är ett problem helt klart. Jag kan själv ganska lite CSS så det är en kompis som hjälper mig men han har ont om tid. Att byta layout helt och hållet är kanske det bästa men jag hittar inget lämpligt tema som inte ser helknasigt ut och behöver handpåläggning för varje inlägg (är ju några att gå igenom bakåt då)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.