Camurri CB200, MaltMagnus och Dalarado Brewery. Filmerna.

Jag har tillsammans med MaltMagnus på uppdrag av Camurri Brevetti gjort två reklamfilmer och fotograferat för det nya 200l-bryggverket Camurri CB200. Vi åkte upp till Malung och lät Chris Slawson på Dalarado Brewery testbrygga. Vrid upp ljudet, tryck på helskärm och full HD och luta er tillbaka!

Engelska filmen

Svenska filmen

Expressen valde att skriva lite om bryggverket och filmen också, kul!

Här kan ni köpa bryggverket hos MaltMagnus.

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.