En precisionsvåg till salter

140225_våg

Nu ska det bli ordning på vattenjusteringen tänkte jag. Min vanliga digitalvåg är på tok för okänslig för att mäta salter, därför beställde jag först en skedvåg från Ebay men den fungerade inte alls (DOA). Sen beställde jag en våg liknande den på bilden, men den kom aldrig så jag fick pengarna tillbaka. Till sist fick jag denna och den verkar fungera bra. Den är tillräckligt noggrann för mina behov, jag kommer inte kunna lite på finliret ner på 1/100-dels gram utan kanske i upplösningen 1/3-dels gram så med E-bay-felmarginal inräknat så bör det inte spela någon roll för mina behov. Pris kanske ni undrar? 35kr inkl frakt… Jag köpte min här.

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

4 Comments

  1. Jonas 2014-03-06

    Länk till den vågen önskas 🙂

  2. […] till volym för salter Jag tycker alla ska skaffa en digital precisionsvåg, de kostar runt 40kr inkl frakt. Men vill ni sätta igång direkt så får en tesked duga och då […]

  3. Jonas 2014-03-06

    Tack för det… lägger en order 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.