Provsmakning av Lindhs Premium Gold (v2)

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

6 Comments

 1. Patrik 2016-07-06

  Snyggt med en film!
  Men jag fattar inte riktigt vilken detta är. Du säger att det är ljus pilsnermalt och det hade du väl bara i ”Lindhs pils” och inte i ”Lindhs premium gold v2”?
  Om inte annat så, hur går det med dom du bryggde första gången?

 2. Lindh 2016-07-06

  Jag har hagt extraljus pilsnermalt i alla mina senaste öl, pilsnern, hefeweizen/vetecitra/kristall och i Drei Helles. Jag köper storsäckar två 25kg åt gången.

 3. Patrik 2016-07-06

  Ah då är jag med, så detta var den med WLP860 första gången du använde den på bloggen? Det var bara på det senaste receptet du skrev ut att den var extra ljus så därför blev jag konfunderad.
  Blir det någon jämförelse mellan de olika sorterna? Hade varit kul att läsa om =)

 4. Lindh 2016-07-06

  Generellt är det väldigt svagt intresse för inläggen om provsmakningen av mina öl så jag är inte då säker på hur jag ska göra med dom i fortsättningen. Gällande de tre jästerns så var torrjästen tråkigast och gav lite acetaldehyd i början. De två andra jäststammarna var väldigt snarlika och jag kommer använda dom lilvärdigt. Är ju inte en ölstil där jästen ska ta för sig smakmässigt. Platiumjösten gav lite mer estrar än den andra.

 5. Martin 2016-07-06

  Underbar kortfilm..:)
  Gillar mest dörr slagen med tillsägelse samt lampan med rackabajsaren. Avslutningen med så jävla god passar in bra också. ölen verkar sjysst.
  Bra jobbat.
  Skål.

 6. Lindh 2016-07-06

  Tack! Jo det är en öl jag redan vill brygga igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.