VLOG #003 – Hannover und Köln


Tredje delen av vloggen bjuder på två tyska städer och även 4k eftersom den är helt filmad med telefonen. På mässan mot slutet av filmen fick jag ett rejält trähandtag till telefonen så jag kan filma ytterligare mer stabilt. Jag föredrar bilden från EOS-kameran men autofukusen och smidigheten med telefonen är svårslagen. Att ladda upp 4k på Youtube tog en evighet så fullHD kanske får räcka framöver, vi får se…
Jag är inte helt säker på om jag ska posta alla filmer på bloggen eller om jag ska hålla dom till min Youtubekanal. Någon form av relevans till öl har vloggarna alltid men inte alltid hembryggning. Vad tycker ni? En variant är att spara alla under en egen sida så de inte fyller upp flödet men risken är att ingen tittar.

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

3 Comments

  1. Lars Melin 2016-09-26

    Super kul😀 Roligt med lite trucks, öl och landskaps bilder 👍👍

  2. Lindh 2016-09-26

    Kul att det uppskattas! Ibland är det sjukt pinsammt att filma sig själv och redigeringen tar föera timmar. Men jag tänker att vloggen även tvingar mig att göra saker jag annars inte gör och reflektera över detaljer jag stressar förbi annars.

  3. Staffan Rundt 2016-09-27

    Bra grejer, fortsätt gärna med detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.