VLOG #002 – Intro och studiebesök på Bitburger

 

Här är VLOG nummer 2 med lite bakgrundsfakta om mig och en resa till Bitburg och Bitburger bryggeri. Även staden Trier finns med på några ställen även om jag inte nämner det. Jag är fortfarande väldigt obekväm med att prata rätt in i en kamera på stan när folk tittar på men tror att det kommer bli lättare med tiden. Jag ber om ursäkt för dåligt ljud och skakigt foto i denna film. Den är filmad med min Canon EOS M som har ganska dålig autofokus men framför allt inte har bildstabilisator i min favoritlins 22mm/2.0. Första Vloggen filmades med min telefon och även om det blir tråkigare bild med den så är det betydligt enklare att hantera. Enda sättet att bli bättre och lära sig är att träna så förhoppningsvis blir det bättre med tiden. Hoppas ni gillar min vlog och vill prenumerera på kanalen på Youtube!

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

One Comment

  1. […] Kommentar Väldigt ren öl med elegant humlebeska och bra maltstöd. Fräscha och eleganta smaker. Väldigt lättdrucken med fina nobla humlesmaker. Tysk pils som tilltalar den breda massan där konkurrenter som Jever tar humlen några varv till. Riktigt bra öl! Betyg Excellent. 43p. Se mer av bryggeriet när jag besökte det på denna länk och denna film. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.