Inlämning SM

130401 – Nej det är inget aprilskämt, jag ska ställa upp i Svenska Mästerskapen i hembryggning. Inte för jag tror mina chanser är så stora att ta medalj men jag ska ju ändå dit så det är ju kul att ställa upp. Om inte annat så för att få dommarprotokoll. Jag tävlar i två klasser, Tysk Pilsner och Sydtysk Weißbier. Pilsnern tror jag blir stekt direkt på viss disighet och lite kraftig maltsmak. Hefeweizenbidraget är jag väldigt nöjd med så det blir kul att se vad dommarna tycker jag kan förbättra. SM är i Eskilstuna i år, där svärmor bor, så det blir perfekt med övernattning. Är riktigt taggad. Nästa SM blir i min ”hemmastad” Linköping (bor numera i Norrköping) så det blir riktigt nice det med. Då kan det även bli till att ställa upp i folkets val, men det sparar vi till 2014.

 

_GL_1624

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.