Det är Påsk!

130323 – Smygstartar påskfirandet med Jessica Heidrichs finfina DubbelIPA. Välhumlad med smak av jasmin, tvål och ananas (ja det är goda smaker). Maltsötma som kommer i slutet får mig att tro att den är mäskad runt 68c. Ingen överdriven beska så hade den legat lite lägre i alkohol skulle jag sagt att det var en IPA istället. Jämför med Omnipollos Nebuchadnezzar så förstår ni vad jag menar. Glad Påsk!

_GL_1375

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.