SM i Hembryggd öl 2017

Svenska Mästerskapen i Hembryggd öl hölls detta år i Stockholm, vilket det görs vartannat år och vartannat ute i landet (nästa år i Norrköping!). Dagen bjöd på väldigt många öl; en del bra, några väldigt bra och några mindre bra. Det sörsta behållningen med SM-dagen har dock numera för min del blivit att återse nya och gamla bekantskaper och de sex timmarna som SM är öppet känns alldeles för kort, även om man är ganska mör efteråt. Solnahallen rymmer inte alla bryggare i samma hall så det var uppdelat i två olika hallar men det var väldigt nära mellan och hela evenemanget kändes luftigt och trivsamt. I vanlig ordning var det lite svårt att höra PA:t om man inte var på rätt ställe men det är svårt att överrösta bryggarsorlet antar jag. Själv var jag inte med och tävlade, varken i domarklassen eller folkets val eftersom jag inte hunnit brygga knappt i år pga resor och annat. Jag planerar dock att tävla lite mer framöver men då får jag börja hålla inne på lite recept och annat vilket jag egentligen inte vill, vi får se hur jag ska lösa det.
Stort tack till alla trevliga utställare, arrangörer, funktionärer och besökare som gjorde denna dag så trevlig som den blev!

Gillar du Lindh Craft Beer? Vill du hjälpa till att hålla site:en vid liv och se fler inlägg? Då kan du skicka en donation via Swish på Swishnummer 0700 827038. Pengarna går oavkortat till brygg- och bloggrelaterade utgifter och inget bidrag är för stort eller för litet. Tack!
Du har väl inte missat min bok om ölbryggning? Köp den hos Humlegården!

Annons:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.